- Gyerekek, kényelmesen ültök? Igen? Akkor álljatok fel, mert a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke, Kövér Laci bácsi mond nektek pár szót!
- Kedves gyerekek! Krasznai Tünde, bár személyesen ígérte meg nekem, de mégsem jött el hozzátok! Biztos forrásból tudom, hogy az RTL nem engedte el! Hogy miért? Tudjátok mit jelent az RTL nevében az L betű? Luxemburg! És aki nézett már Európa térképére, az tudja: Luxemburg majdnem Brüsszel. Tíz centinél messzebbről meg sem lehet őket különböztetni! De mi kárpótolunk benneteket! Először Pálffy István bácsi fog beszélni nektek a keresztényi élet és a karácsony szentségéről, aztán Keresztes Ildikó néni énekel nektek az Alaptörvényből, majd Balázs Péter bácsi, a nagy ho-ho-horgász hangján olvas fel részleteket Orbán Viktor legjobb beszédeiből! Végezetül egymás kezét fogva és egymás után sétálva szabadon játszhattok békemeneteset. Meglátjátok, a végén egyáltalán nem fogjátok bánni, hogy az a ku... Hogy az a kúl énekesnő nem jött el! Jó szórakozást!

Szerző: Fabrizio Moro  2013.12.21. 22:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr955704044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása