- Hölgyem, uram, kérem álljanak meg, ott nem mehetnek ki!
- Elnézést, de ezen az ajtón jöttünk be, megettük a hamburgerünket, ezért szeretnék menni a dolgunkra és ahogy látom, csak ez az egy ajtó nyílik az utcára.
- Ez így van, de az étterem kijárata az a másik ajtó ott jobbra.
- De az egy edzőterembe nyílik!
- A legújabb alkotmánymódosítás alapján aki gyorsétteremben eszik, annak a kezemben lévő táblázat alapján kiszámolt gyakorlatokat el kell végeznie az étteremhez kapcsolt sportkomplexumban.
- Alkotmánymódosítás? Mindketten az ELTE jogi karán tanítunk, amikor 16.30-kor eljöttünk ilyen még nem volt az Alkotmányban.
- 16.30? Az lehet. Lázár János és Rogán Antal 16.35-kor nyújtotta be a törvényjavaslatot az alkotmánymódosításról, a "Hülye hamburgerzabálók saját magukkal szembeni védelméről az emberek érdekében" címmel. Ezt a Parlament, széleskörű szakmai egyeztetés, általános és részletes vita után, 16.45-kor el is fogadta, köztársasági elnök úr, persze alapos megfontolás után, 16.55-kor aláírta, 17 órakor hatályba is lépett. Mos pedig 17 óra 3 perc van ugye...
- Akkor most át kell mennünk az edzőterembe?
- Így van. Ön mit fogyasztott, uram?
- Big Mac, nagy krumpli, nagy kóla.
- Ajjaj... Az 10 km futópad, 100 fekvőtámasz és 100 felülés. A hölgy mit fogyasztott?
- Csirkeszendvics, Fanta.
- Milyen Fanta?
- Narancsos.
- Jó, azért kedvezmény jár. Akkor csak 30 perc sámán aerobik lesz.
- Mi lesz, ha megtagadjuk?
- Nem mondtam? Ezzel kiiratkoznak a Nemzeti Egészségi Együttmozgás Rendszeréből, ami 17 óra óta bűncselekmény, ezért rendőrt kell hívjak.
- De a férjemnek tegnap meghúzódott a háta, nekem meg kitörte a cipő a lábam. Nem oldhatnánk meg másképp?
- Na, adjanak öt kilót és tűnés!

Szerző: Fabrizio Moro  2011.06.26. 16:45 Szólj hozzá!

Címkék: jános antal hamburgeradó

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr373016320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása