- Mi van veled, olyan sápadtnak tűnsz! Akkor volt utoljára ilyen színed, amikor az öszödi beszédedet beolvasták a rádióban...
- Most nem az országot kúrtam el, csak a hasamat. Azt hiszem a tegnapi pápai töltöttkáposzta nem hajlandó koalícióra lépni a joghurtos salátával.
- Hasmenés?
- Áááá, csak kétszer voltam, egyszer éjjel kettőtől fél hétig, aztán meg kilenctől egyig. Rengeteg programom van, nem tudom ilyen állapotban hogyan védem meg a demokráciát! Csikar, mint állat! Mi tegyek?
- Szerintem rád férne pár napos koplalás, rendbe jönne a gyomrod, méregtelenítenél, ilyesmi. Biztos, ki tudnád használni valamire ezt az időt is!
- Koplalás?... Várjunk csak... Van egy ötletem!

*************

- Oszkár, jól vagy? Olyan állapotban vagy, mint amikor hazajöttél a tévéostromról, csak most nincs megpörkölődve a szemöldököd!
- Nagyon szenvedek, a hasam! Betett a tegnapi pacal, marhapörkölt, resztelt máj, cigánypecsenye. Vagy talán azt az utolsó szelet hagymásrostélyost nem kellett volna betolnom.
- Hasmenés?
- Ja, nem bírok két méternél messzebbre távolodni a buditól!
- De miért zabáltál össze ennyi mindent, amikor a vasárnapi ebédnél is csak egy szelet rántotthúst eszel, azt is csak akkor, ha csirkéből készül?
- Tudod, egy kiadós fosás nem nagy áldozat a magyarságért! Láttad volna a Böszme mekkorákat nyelt!

Szerző: Fabrizio Moro  2012.09.12. 21:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr414773581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása