- Tanárnőnek jelentem, hogy a 8/B. létszáma 31, nem hiányzik senki.
- Köszönöm, üljetek le! Tegnap valamelyik politikusnak eszébe jutott, hogy oktatni kellene a párkpacsolati ismereteket, ezért mától már ez is a Nemzeti Alaptanterv része.
- Tanárnő! Tanárnő!
- Igen, Szintia?
- Akkor azt fogjuk tanulni, hogy hogyan legyen az embernek egyszerre pár kapcsolata?
- Nem egészen... A mai órán a párkapcsolat fontos részéről lesz szó, a Nemzeti Alaptanterv szellemében. Ez pedig a szex. Az első kérdés, mi a legfontosabb feltétel a szexhez?
- Egy olyan jó csaj, mint tan'nő!
- Márió, csak azért, mert te tizennyolc éves vagy, a többiek meg tizennégy, nem mondhatsz, amit csak akarsz!
- Pedig a tanárnő igazán példát vehetne Joanne Salleyről... Azok a facebookos képek a tengerpartról, igazán nincs mit szégyellnie...
- Márió, mindjárt kiküldelek!
- Jaj, pont a legizgalmasabb résznél? Matekról sose akar kiküldeni a tanárnő!
- Szóval, jegyezzétek meg, hogy a szexhez a legfontosabb a házasság. Házasság nélkül nincs szex. Ezt kívánja a termékenységi arányszám. Nos, mit gondoltok, mi a szex célja?
- Hogy jól megadjuk a csajnak, ami jár, aztán elmondjuk a haveroknak, meg közzétegyük a Facebookon! Ja, és a legjobb az egészet felvenni a mobillal, főleg amikor...
- Márió! Elég!
- A szex célja a gyermeknemzés, ezért csak otthon a hálószobában szabad művelni, sötétben és úgy, hogy a nő lefekszik hanyatt, a férfi pedig rá és a lehető legrövidebb idő alatt túl kell lenni az egészen. Ennyit kellett elmondanom erről. Ahogy hallom jövő héten az öltözködési előírásokról lesz szó, szóval azt hiszem vége a térdfeletti szoknyáknak és a köldökmutogató topoknak.
- Tanárnő, még kérdezhetek valami az előző témához?
- Igen, Márió, de előre mondom, hogy az orális szexről nincs szó a Nemzeti Alaptantervben.
- Hát, amit eddig tetszett mondani, inkább ne is legyen, mert gondolom azért minimum egy El camino... Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mi a tanárnő személyes véleménye arról, amit elmondott?
- A személyes véleményem? Csak annyi, hogy soha nem gondoltam volna, hogy bármilyen összefüggésben kimondom a következő mondatot: Kár az SZDSZ-ért.

Szerző: Fabrizio Moro  2011.10.22. 18:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr573322391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása