- Barátaim, nagy napra virradtunk! Könyörögtem az Úrhoz és az Úr meghallgatá az én könyörgésemet! És lett nekünk egy új székházunk az ő dicsőségére és magasztalására!
- Éljen!
- Éljen! A rádió folytathatja küldetését! Meglássátok szemeitekkel mi leszünk az éteri katolicizmus apostolai! Az audiokereszténység lángpalossai! Róma magyarhangja!
- Nem kéne egy-két új műsor? Kicsit frissíteni a kínálatot?
- Ne gyere megint ezzel! Már a múltkor is mondtam, hogy a zsoltárok hipp-hopp feldolgozása nem nagyon fér bele a profilunkba, a tízparancsolat megismertetése nem rossz gondolat, de a „Ne paráználkodj” és „Ne kívánd felebarátod feleségét” bemutatására sem Deutsch Tamás a legjobb választás! És ha a „Ne lopj” részhez valamennyi kiszemelt vendéged eljönne, még a Körcsarnokot is meg kéne szereznünk!
- Volt még egy pár...
- Tudom! „Keresztény üzleti etika Simicska Lajossal”, meg „Életmód tanácsok fiataloknak Pállffy Istvánnal”? Ezeket még azért át kéne beszélnünk...
- Pedig a legjobbat még nem is mondtam! Ami társadalmilag igazán hasznos lehetne!
- Mi lenne az? Ne kímélj!
- Tetszeni fog! Bruce Willis mesélne a hallgatóknak a keresztényi toleranciáról és megbocsátásról!
- Miért pont Bruce Willis?
- Mert rá mindenki felnéz! Lehetne az a beharangozó, hogy „A mikrofonnál, élőben, egyenesen Hollywood-ból: Bruce Willis”!
- De hát ő nem is beszél magyarul, ember! Amúgy sincs annyi...
- Ja, persze nem az igazi Bruce Willis. Csak Dörner György! Az emberek kétharmada annyira hülye, hogy úgysem jönne rá!
- Nem olyan rossz a helyzet, tudod, hogy az a kétharmad valójában csak ötvenhárom százalék. De ezt a műsortervet azért még gondold át egy kicsit...
- De legalább a természet?
- Na, az nem rossz! A „Kárpát-medence védett természeti értékei” határozottan jó cím! Ugyan nem vagyunk egy Disco Very Channel, de ha a katonák beférnek, egy pár állattól sem lesz semmi baj! De azért Semjén Zsoltot műsorvezetőnek... Erre még alszom egyet!
- Hát, jó..
- Nekünk csak annyi a feladatunk, hogy féljük az Urat és hirdessük az ő nagyszerűségét! Ne feledjétek: az Úr megjutalmazza az ő szolgáit, de keményen megbünteti a vétkezőket!
- Ismerjük mi is jól, ott kell ülnünk minden évértékelőjén... 

Szerző: Fabrizio Moro  2012.04.20. 21:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr604463802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása