- Felség, bocsásson meg, de észrevettem, hogy amióta elment az az európai delegáció, nagyon rosszkedvű. Rossz látnom így a hazám, المملكة العربية السعودي királyát.
- Köszönöm, Hasszán. Nagyon kedves, hogy aggódik értem.
- Pedig olyan érdeklődő vendégek voltak, nem?
- Igen, teljesen lenyűgözte őket az államberendezkedésünk, csillogott a szemük, amikor elmondtam, hogy المملكة العربية السعوديban a királyi hatalmat nem korlátozza semmi, nagyon érdeklődtek a vallási rendőrség iránt és teljesen odavoltak, hogy nálunk nem működhetnek politikai pártok. Azt mondták, hogy ezt szívesen meg is valósítanák otthon, ami azért furcsa, mert tulajdonképpen mind egy pártból jöttek…
- Nyilván csak a többi pártra gondoltak. És tényleg át akarják venni a vallásunkat, Felség?
- Igen, főleg, hogy naponta ötször kell imádkozni Mekka felé fordulva. Bár azt mondták, hogy kicsit módosítanának és náluk Felcsút felé kellene imádkozni.
- Felcsút? Az mi?
- Nem tudom, nyilván valami szent hely.
- Furcsa népek ezek a magyarok. Főleg az a szemüveges miniszter, amelyik még a fogásokat sem tudta megszámolni a vacsoránál…
- Hát igen, azt mindenki látta, hogy eléggé bajban van a számokkal. Biztos, hogy ő valami művészember, gondolom oktatási vagy környezetvédelmi miniszter lehet…
- Jól sikerült diplomáciai esemény volt, de akkor mégis miért aggódik, Felség?
- Hasszán, hadd kérdezzek valamit! De őszintén válaszoljon, ne úgy mint a titkárom és alattvalóm! Mintha egy amerikaival beszélgetne.
- Igen, Felség, akarom mondani: lökjed a kérdést, gyaur kutya!
- Szeret engem a nép?
- Biztosíthatom, hogy المملكة العربية السعودي egész népe feltétel nélkül imádja Önt, próbálna meg nem így tenni... De miért foglalkoztatja ez, ha nem sértem meg a kérdéssel?
- Tudja, Hasszán, egy hónapja voltam az arab vezetők éves értekezletén, keringett ott egy vicces mondás, Mubarakra utalva, úgy hangzott, hogy "Látogasson meg téged az Orbán Viktor!" Nem vagyok babonás, de ki tudja mi történik...
- Már értem, de Önnek nincs miért aggódnia! ... De mi ez a zaj? ... Mit akar, hadnagy, hogy merészeli csak így megzavarni a királyt?
- Felség, Felség! Hatalmas tömeg gyűlt össze az állami tv székháza előtt és be akarnak olvastatni egy közleményt!
- Milyen közleményt?
- Arról fogalmunk sincs, csak annyit tudunk, hogy a Hatvannégy Oázis Mozgalom vezetője irányítja őket!

Szerző: Fabrizio Moro  2011.10.05. 21:24 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr173281173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Táskás Tóni 2011.10.06. 00:47:20

Na ez jó volt. Korrepetálhatnád a Paranoid androidot,ha Hoffmann Rózsa engedi.

Janos Mohacsi 2016.07.15. 23:41:15

Es eddig:Berlusconi, Cameron, Erdogan(??)
süti beállítások módosítása