- Matek! Parancs jött felülről. Úgy értem legfelülről. Állítólag Vezér, Lézer és Próféta találta ki, nekünk pedig végre kell hajtanunk! Tudatták velem, hogy nem hibázhatunk!
- Sosem hibázunk.
- Ha munkáról van szó nem szeretem a viccet, szóval figyelj! Külföldi akció lesz!
- Hol?
- Azerbejdzsánban. El kell kapnotok egy embert és elhozni Magyarországra. Pontosabban visszahozni.
- Csak nem a...
- Ki ne mond! A célszemély fedőneve: Balhés Baltás. Már most szólók, ha nem jártok sikerrel nem lesz mentőakció, életetek végéig kecskéket őriztek a Kaukázusban! És azt nem lehet Q7-esből, úgyhogy szedjétek össze magatokat!
- Értettem. Azért Vezér hatalmas taktikus, azt mondja, leszar mindenkit, aki ezzel az üggyel nyaggatja közben meg hazahozzuk, bemutatjuk egy sajtótájékoztatón - majd súgok neki, hogy mit kell mondani - és mindenki látja, hogy Vezérrel nem lehet ujjat húzni, mert nem csak Brüsszelben tud kiosztani egy pár kokit meg sallert!
- Valóban, Vezér mindig igazságot tesz! De most nem ezért kell mennetek!
- Hanem?
- Azért, mert az örmények megduplázták a pénzt.

Szerző: Fabrizio Moro  2012.09.03. 20:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr534753339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása