- Miniszterelnök úr!
- Sanyikám!
- A budapesti rendőr-főkapitány jelentette, újabb engedély nélküli diáktüntetés került folyamatba, bevigyük őket, hogy megtanulják hol a helyük?
- Diáktüntetés? Engedély nélkül? Tudod, kicsit átfutott rajtam a nosztalgia! Akkor még lehettem borostás, tízből kilencszer bevágtam harmincról és nem kellett attól félnem, hogy egyszer reggel a hasamtól nem látom meg a cerkát! Boldog nyolcvanas évek!
- Értem, azonnal kiadom az utasítást, nehogy még a végén előállítsunk párat!
- Mondtam ilyet??????? 

Szerző: Fabrizio Moro  2012.12.22. 18:44 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr814977757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balfékjobbkormány 2012.12.24. 12:52:12

Kedves Fabrizio Moro! Elolvastam pár "képzelt riposztot". Nos... Nem lenne rossz, ha nem lenne egysíkúan elfogult, mármint politikailag. Elfogult, mert csak és kizárólag a jobboldalt kritizálja. Mindenesetre beszédes, hogy éppen Moldova Györgyöt választotta mottójául, aki tudvalevőleg a mai napig Kádár János hívő. Ennek ellenére ő sem balról vagy jobbról kritizál, hanem "felülről" (minő beképzeltség vagy inkább álszenteskedés)... Mint Ön is... Kilóg a lóláb, "nem kicsit, nagyon"... Ha már riposztozunk... A kiegyensúlyozottság kedvéért talán megemlíthette volna ("dr" Schmitt Pál és Semjén Zsolt mellett) Gyurcsány Ferenc minimum gyanús szakdolgozatát is. Vagy a baloldalon nem baj? Na nem mérgelődök tovább. Tudja, nálam a hitelesség a kiegyensúlyozottságnál kezdődik. Kritizáljunk mindent és mindenkit, ha baromságot csinál. Legyen az OV, BG, GYF, MA, SA vagy akárki...

Fabrizio Moro 2012.12.24. 14:41:36

Kedves Balfékjobbkormány! Természetesen tiszteletben tartom a véleményét. Azt írja elolvasott pár képzelt riposztot, biztosan nem mindegyiket, mert akkor nem írta volna, hogy csak és kizárólag a jobboldalt kritizálom, bár tény, hogy a posztok nagy része róluk szól. A példaként felhozott Gyurcsány diplomával kapcsolatban is van egy bejegyzés – Az udvarló –, de ott van a Reklám, vagy akár a Gyűrű Szövetsége. Egyébként, ha az Ön logikáját követjük, nem is szoci vagyok, hanem LMP-s, mert róluk tényleg nem szól egyetlen poszt se. Miért? Több oka van: a szocik is az LMP is annyira impotensek, hogy egyszerűen nem szolgáltatnak témát, az egyik döglött oroszlán, a másik vegetáriánus. Másrészt, a jobboldal sajátja, hogy annyira arcpirítóan hülyének néznek mindenkit, hogy gyakran megérdemelnek egy – hacsak „képzelt” - riposztot is. És végül: most ők diktálnak. Mi nem tehetünk ellenük semmit, csak kiröhöghetjük őket. A többiek meg egy fáradt legyintésen túl nem nagyon érdemelnek mást.
Mintha azt olvastam volna, hogy Moldova még személyesen is jóban volt Kádárral. Szörnyű!
süti beállítások módosítása