- Államtitkár úr, üdvözlöm az irodámban! Miben segíthetek? Csak nem a PRO4 nézői között üdvözölhetem önt is?
- Igazgató úr, nem rabolom sokáig az idejét, a topless időjárás jelentésről lenne szó! Kérem, ez tűrhetetlen! Nekem mint keresztény politikusnak fel kell emelnem a szavam a nők lealacsonyítása miatt, szegény lányoknak le kell vetkőzniük, miközben férfiak milliói nyálcsorgatva figyelik őket a képernyők előtt!
- Milliók? Bárcsak igaza lenne!
- Ki tudja mire kényszerítik szegény lányokat a színfalak mögött! Még az is lehet, hogy ocsmány dolgokra, például meztelenül kikötözik őket bekötött szemmel, aztán egy vékony kis ostorral, tudja, ami nem okoz nagy sérülést, elfenekelik őket, így... és még egyszer... így!
- Kérem nyugodjon meg!
- Jaj, bocsánat csak felháborodtam... Szóval szörnyű, hogy ezek a nők nem otthon vannak és a tűzhely mellett melegítik a vacsorát fáradtan hazatérő férjüknek!
- Biztosíthatom, hogy a hölgyek teljesen önszántukból dolgoznak nálunk, szabályos szerződéssel, adóznak, tb-t fizetnek, csak itt a munka tárgya egy kicsit más! Egyébként ha ismeri a hölgyek munkásságát, azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, ez számukra nem jelenthet olyan nagy megterhelést! De mindezt elmondhatta volna telefonon is!
- Hol veszik fel ezt a szennyet?
- Itt a szomszédban, a 2-es stúdióban, a lányok éppen benn vannak, még be is tudom mutatni nekik és saját szemével győződhet meg... Óhajtja esetleg?
- Azt hittem már meg se kérdezi!

Szerző: Fabrizio Moro  2013.01.10. 22:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr135011162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása