- Sziasztok! Köszöntök mindenkit! Azért tartjuk a szerkesztői értekezletet, mert szeretném felhívni a figyelmeteket valamire. Mint tudjátok, néhány napja mindenkinek elküldtem e-mailben azoknak a nevét, akik nem szerepelhetnek a Híradóban. A Lomnici-riport készítői kitűnően megoldották a feladatot, ezúton is gratulálok. Azonban az általuk alkalmazott digitális módszer lassú és drága.
- Erre találtuk ki a zacskós módszert!
- Igen, így van. A felvétel előtt a világosító körbenéz és ha van olyan, aki nem szerepelhet, egyszerűen ráhúz egy zacskót a fejére. Ez a leghatékonyabb módszer, azt a pár percet igazán kibírja az alany mi meg megspóroljuk a drága digitális utómunkát. A képernyőn meg majdnem ugyanaz a hatás.
- Akkor mi a probléma?
- Az e-mailemben írtam, hogy a mai viszonyok között naprakésznek kell lennünk, ezért a jövőben a lista változását sms-ben kapjátok meg. Tegnap emiatt majdnem végzetes hibát követtünk el, valaki ugyanis kiszivárogtatta a módszert.
- Mi történt?
- Az egyik kolléga éppen Lázár Jánossal készített interjút egy fogadáson, amikor a világosító kapott egy sms-t valakitől, még keressük, hogy kitől, és csak a hangmérnők lélekjelenlétén múlott, hogy nem lett botrány.
- Mit csinált a hangmérnők?
- Egy mikrofonzsinórral elgáncsolta a világosítót.
- Megtudhatjuk, hogy mi volt az sms szövege?
- Az IMF miatt Matolcsy nem. 

Szerző: Fabrizio Moro  2011.12.07. 22:01 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr883446840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása