- Jó napot! Szeretnék feliratkozni a választásra!
- Rendben! Nos, ha nem tévedek Álmos!
- Nem kérem tegnap este nem volt semmi a tévében, ezért korán...
- Nem úgy értem, ránézésre maga Álmos törzséből származik. Nem akarom megsérteni, de olyan a feje. Mindegy, adja az igazolást!
- Milyen igazolást?
- Nem hozta el? Mégis mivel akarja igazolni, hogy félázsiai származék? Tájékoztatom, hogy amennyiben a választás napjáig nem igazolja, hogy melyik törzsből származik, nem szavazhat és százezer forintig terjedő bírsággal sújtható a demokrácia akadályozása miatt. Itt írja alá, hogy megértette a figyelmeztetést!
- Igen...
- Jó, akkor közlöm önnel, hogy a választás a muhi csata évfordulóját követő második holdtölte előtti vasárnap lesz, ezen a napon kell megjelennie 2 óra 30 és 2 óra 32 perc között abban a záhonyi általános iskolában, amelynek koordinátáit tartalmazó zárt borítékot most átadom önnek.
- Ebben vannak a koordináták?
- Dehogy, ebben csak egy feladvány van. Ha megfejti, egy lépéssel közelebb kerül a szavazókör címéhez. Persze a teljes cím még jó pár lépés, de annyi idő van még, nem?
- Azt akarja mondani, hogy Záhonyban kell szavaznom éjjel fél háromkor? Hogyan jutok oda innen a XIX. kerületből?
- Nézze, igazság szerint már azzal is segítettem, hogy megmondtam, Záhony! Azért tettem, mert a feleségem is Álmos törzséből van... Tudja, a feje, mindegy, maga nagykorú magyar választópolgár, igazán nem várhatja, hogy mindent az állam oldjon meg maga helyett! Még kérek egy aláírást ide és ide és végeztünk is!
- Elnézést, mi ez az apróbetüs rész?
- Milyen apróbetüs? Semmi, csak tudja ilyen blabla...
- Én azért megnézném, hogy mi van benne...
- Ha ennyire ragaszkodik hozzá...
- Nézzük: tudomásul veszem, hogy amennyiben nem jelenek meg, azzal kifejezem, hogy végtelenül elégedett vagyok a kormányzó párt, és személyesen Orbán Viktor, nemzet érdekében végzett áldozatos munkájával és azt akarom, hogy a következő.... Lehet egy kérdésem?
- Mire gondol?
- Csak arra, hogy a négy év helyett miért írták, hogy tizennégy?

Szerző: Fabrizio Moro  2012.07.28. 00:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr714682860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása