- Anikó, nem láttad a laptopomat?
- Nem láttam, Viktor.
- Gyerekek, nem látta valaki a laptopomat? Írnom kell egy e-mailt a külügynek, hogy valamilyen módon le kell szerelnünk az amerikaiakat.
- Thomas Melia miatt?
- Igen, ki kell találnunk valami jót. Bár kínai barátainknál ezzel szerzünk pár jó pontot, de Európában olyan kínos. Mégiscsak az Unióban vagyunk…
- Ahogy szoktad mondani: még.
- Igen, még. De ismered a víziómat Európáról. Rajtam kívül senki nem látja, hogy kelet felé vezet az egyetlen út! Ezen kell végigvezetnem a magyarokat!
- Ez olyan nagyszerű és magasztos! Mint egy XXI. századi Árpád vezér!
- Árpádnak legalább volt hét normális vezére… Komolyan mondom, összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy mit művelnek ezek otthon, amíg én jól megérdemelt pihenésemet töltöm. Gondolom, a sok újságíró, meg blogger meg csak erre vár. Hogy történjen valami és szabadon telefröcsögjék az internetet…
- Ahogy szoktad mondani: még. Mondtam én neked, hogy nagyon jó ötlet volt, hogy a blogokat is egy állami központból adják ki, mint a híreket, meg kellett vonla valósítani! Nem szólhatna senki, hogy Magyarországon nincs szólásszabadság, hiszen szabadon lehetne blogolni. Már annak, aki érdemes rá.
- De hol lehet, még mindig nincs meg! Nagyon rühellem már ezt, hogy állandóan Bulgárián keresztül kell Kubába jönnünk, mert mindig van valami gond a csomagokkal. Ráhel, Gáspár!
- Nem hallanak, Ráhel fesztiválosat játszik a többiekkel, Gáspár meg a haját igazgatja a fürdőben.
- Igaza van, egy profi focistánál ez a legfontosabb! A hajnak tökéletesnek kell lennie! Segíts már megkeresni, légy szíves!
- Rendben…
- Hol lehet … itt, nem … itt sincs … talán … nem … Itt van! Ki tette a fürdőszoba szekrénybe?
- Viktor, én voltam…
- De miért, Anikó?
- Az az igazság, hogy tele van az internet Tomikával…
- Mit csinált már megint? Remélem nem jött össze az MSZP-s szóvivővel…
- A Török Zsolttal?
- Nem, Tomika nem olyan, a másikkal.
- Nem, sokkal rosszabb. Közzétett egy twitter üzenetet
- Megint?????
- Igen. Azt írta, hogy "Ki a fasz az a Thomas Melia?"
- Ezt nem hiszem el, már a múltkori után is mondtam neki, hogy rohadtul igaza van, meg minden, de ezt a szemét internetet mások is olvassák, nem csak a mi híveink! A fenébe! Állítólag az amerikai elnöknek van egy kapcsolója amivel le tudja kapcsolni az internetet. Bárcsak nekem is lenne egy ilyen!
- Igen, ezzel az internettel mindig csak a baj van.
- Hát az. Emlékszel alig tudtam elmondani azt a hülye mondatot, hogy a fészlúkon nyertük meg a választást?
- Fészbúk… Emlékszem, egy óráig gyakoroltad a tükör előtt. De ez még nem minden…
- Ne kímélj! Várj, csak nem azt akarod mondani, hogy Szíjjártó kiadott egy nyilatkozatot?
- De...
- Forradalmasat?
- Igen…
- Basszus, hányszor mondtam már, hogy tanuljon már be valami újat! Belátom, igazad volt, lehet, hogy Alekosz is jobb választás lett volna.
- Erről jut eszembe, lesz Való Világ 5!
- Végre valami jó hír!
- Ugye majd nézed velem esténként összebújva?
- Persze, ha nem érek haza, majd fölveszem, mint idén.
- Mit csinálsz Tomikával? Valamit kéne, mielőtt felnyomja a netre, hogy Barroso egy kurvapecér, vagy Merkel egy lökött vén tyúk…
- Pont azért küldtem Brüsszelbe, hogy ne legyen útban! Gondoltam, ott majd minden héten más uniós országból dug meg valakit, azzal el is megy egy év mire kétszer körbeér a térképen. Erre mit csinál? Kitalálja, hogy tetriszezik!
- Twitter… Szerintem csak fel akarja hívni magára a figyelmedet. Talán az a baja, hogy mostanában soha nem hívod meg hozzánk.
- Persze, hogy amíg kimegyek sörért Ráhelt is felvegye a trófeák közé… De most olyan helyre küldöm, ahol nem árthat.
- Hova?
- Pekingbe. Ott próbáljon meg szabadon netezni!
- Azért, ezt gondold meg, nehogy még nagyobb bajt csináljon!
- Miért?
- Állítólag Ven-Csia Pao lánya nagyon csinos…

 

Szerző: Fabrizio Moro  2011.07.28. 21:35 1 komment · 1 trackback

Címkék: viktor twitter tomika

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr593108355

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vannak irtózatos gecik 2011.07.30. 10:32:12

  "Vannak szemét alakok. Vannak aljas emberek. Vannak rosszindulatú örültek. Vannak irtózatos gecik. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány".  Sokan vannak kis hazánkban, akik eszüket, tudásukat, képességeiket fel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

preston 2011.07.29. 15:43:45

1)Orbanviktornak nincs laptopja, hacsak nem szolgalati az irodában, mert nem tudja kezelni, nem szereti a fölösleges dolgokat. Ezekkel a sameszai foglalkoznak.

2)A felesége Anikó egy értelmes és bájos lény. Nem mondana ilyen hülyeségeket, ezeket csak Orbanviktor mondaná, ha nő volna.

3) Orbanviktor ilyesmikről nem beszélget se otthon, se benn a dolgozóban. Lehetséges témák: foci, kártya, már megint mit csináltak a szocik, lehet e komfort nélküli cellát adni Gyurcsánynak,max. pottyantos vécével.

4) Deutsch stb nem téma. évekkel ezelőtt annyit mondott róla, hogy tegyétek el valahova, ahol nem kell látnom.
süti beállítások módosítása