- Nagyon finom ez a hús! Sertés?
- Igen.
- Gondolom a CBA-ból.
- Nem, ez olyan hús, ahogy engem hívnak az ellenségeim.
- ????
- Felcsúti disznó... Egyébként Jóskádtól van a recept. Az Ipadján írta, állítólag tovább tartott neki, mint az alkotmány.
- Nem is mondta. Előre be van pácolva, ugye?
- Igen, két napig állt a pácban, amit saját kézzel csináltam.
- Nagyon ízletes.
- Milyen bíróhoz kerül Gyurcsány?
- Olyanhoz, aki elítéli.
- Milyen jól ki lehet venni a majoránnát és a tárkonyt.
- És az illata!
- Bőven megkentem mustárral is. Gyakran forgatom, akkor mindkét fele átsül.
- Már összefut a számban a nyál.
- Mindjárt kész. Egy pohár tokajit? 

Szerző: Fabrizio Moro  2011.12.30. 20:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr273507839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása