- Olyan feszült vagy! Azért, mert nincs vacsora? Nagyon sajnálom, hogy fogyóznod kell, talán nem volt olyan szerencsés az a megjegyzés a tábornokokról... Itt egy finom joghurt!
- Te szórakozol velem?
- Miért?
- „Milla" joghurtot teszel az asztalra? Holnap mi lesz? Bajnai halászlé????
- Bocsánat! Nem volt szándékos! Az egyébként is „Milli"...
- Az ugyanaz!
- Ha akarod felolvasok valamelyik beszédedből, mondjuk abból kokis-sallerosból, az olyan izgató! Ahogy magad alá gyűröd az egész világot!
- Nincs kedvem hozzá! Bosszús vagyok!
- Miért, ha megkérdezhetem?
- Trójai faló van közöttünk! Belülről bomlasztanak! Az én kormányomban! Gyanús volt nekem, hogy már nem pattannak fel olyan gyorsan amikor belépek, mint az elején! De majd a körmükre nézek! Zsiványok, ne szórakozzatok velem, mert megkeserüliTEK!
- De ki az?
- Pokorni Zoli már az elején megmondta, hogy az a nő megbízhatatlan! Tudod mi a legújabb ötlete? Hogy a gyerekek tanuljanak németet! És tudod miért? Mert az nehéz! Ilyen alapon tanulhatnának szuahéliül is, mert az még nehezebb! Amikor világosan megmondtam neki, hogy minden magyar gyerek spanyolul fog tanulni, mert ez Ráhelke kedvenc nyelve!
- De honnan jöttél rá?
- Nem volt nehéz, láttad te az eredeti nevét?

Szerző: Fabrizio Moro  2012.11.06. 21:04 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr1004894279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi Kacsa 2012.11.08. 00:58:59

Áááááá, ez ütött! Az utolsó mondat! LoL
süti beállítások módosítása