- Miniszterelnök úr! Miniszterelnök úr!
- Ne rohanjon, fiatalember, ez a Nándorfehérvári terem, itt méltósággal kell mozogni! Ha a Mohácsi teremben ülnék, ott izgágáskodhatna! Egyébként mit találtak meg? A Videoton legjobb összeállítását?
- Nem egészen.... Megvan a köztársasági elnök jelölt! Mit jelölt, a Jelölt!
- Nagyszerű, mit kell tudnom róla?
- 39 éves, korábban részt vett a Fidesz informatikai és telekommunikációs munkacsoportjának munkájában, korábban a Magyar Posta vezérigazgatója volt.
- Kitűnő! De miért ő a Jelölt?
- Mert ő lesz a nyerő ember! Mindenki tudja Miniszterelnök úrról, hogy kedvenc Jimmy száma a „Még nem veszíthetek”, és ezzel az emberrel megnyerheti azt a háborút, ami Plagi bá'val, bocsánat a lemondott köztársasági elnökkel már elveszni látszott.
- De mégis, ki ez az ember?
- Hát, Schmidt Pál!
- Szuper! Ha én egyszer azt mondom, hogy smittpálnak fogják a hívni a köztársasági elnököt, az úgy is lesz! Nagyszerű munka!
- Köszönöm, Miniszterelnök úr!
- Jöjjön csak közelebb! Még egyetlen egy kérdésem van.
- Mi lenne az?
- Öööö, nem doktor, ugye? 

Szerző: Fabrizio Moro  2012.04.13. 23:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr154416293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása