- Lobenwein, tessék!
- Norbikám!
- Polgármester úr, szervusz!
- Hogy áll a szervezés?
- Minden sínen van, másfél hónap múlva nyithat a 2011-es VOLT Fesztivál.
- Nagyszerű. De nem is ezért hívlak. Az az ötlet támadt fönn, egészen fönn, érted, hogy most mivel zárul az uniós elnökség, a fesztiválon belül kellene csinálni egy Európa Kempinget. Előadások, beszélgetések, meglátogatna benneteket Schmitt Pál, kicsit sétálna, jópofizna a fiatalokkal, csocsózna, vegyülne az emberek közé.
- Viccelsz? Ez egy fesztivál, ide bulizni járnak az emberek, nem előadásra. Koncertek, pia, csajozás, pasizás. Schmitt Pál csak akkor jöhet ha ír valami frappánsat a vendégfalra. Esetleg tárogatózik egy félórát a nagyszínpadon...
- Norbi, ez nem kérés volt. Vagy szeretnél napi két APEH és ÁNTSZ vizsgálatot? Vagy mit szólnál, ha jövőre nem kapnátok meg az engedélyt? Akkor más értelmet kapna a volt fesztivál...
- Oké, oké, legyen. De Schmitt Pálnak hozzatok lelkes fiatalokat, mert nem szeretném, ha egy részeg rocker a kamerák előtt küldené rá a hányások hányását az emberek emberének öltönyére.
- Jó, majd felhívom a céget, akik a statisztikákat szokták biztosítani.
- És sokkal jobb lenne, ha ez az egész Európa-izé valami zenés dolog lenne.
- Ezt talán el tudom intézni. De van még valami. Pár fiatal fesztiválszervezőt akar játszani és mi biztosítani fogjuk nekik ezt, sőt még örülünk is. Átfaxolom a listát és a vezetéknevekből mindent érteni fogsz. Cserébe kaptok 20 millát az uniós elnökségi kasszából.
- Akkor se vállalom. Ideküldtök nekem egy rakás elkényeztetett politikus gyereket, aztán meg én viszem el a balhét, ha valamelyiket lefotózza a Blikk fotósa, ahogy a porban fetreng.
- Ne csináld már, nem mondhatunk nemet.
- Akkor legyen csak 15 milla és jöjjön kettő.
- Rendben, de csináljátok úgy, hogy fontosnak érezzék magukat, hadd nyilatkozzanak a tv-ben meg ilyenek.
- Te választod ki őket, polgármester úr?
- Igen, mondjuk véletlenszerűen kiválasztom Orbán Ráhelt és Szájer Fannit.
- Csak annyit mondhatok, hogy ez egy igazán bölcs választás.
- De még mindig jobban jártunk, mint a Malév igazgatója.
- Miért? Vele mi történt?
- Még semmi... De állítólag Lázár János fia szenvedélyesen érdeklődik a repülés iránt... 

Szerző: Fabrizio Moro  2011.07.06. 19:36 Szólj hozzá!

Címkék: fanni voltfesztivál ráhel

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr753045206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása