- Árpád úr!
- Készen áll a stáb, hogy elkezdjük „A miniszterelnök megmenti az átlagembert" forgatását?
- Igen. Nagyjából megvan, amit kért, bár ebben az időben nem volt egyszerű beszerezni és idehozni az M1-esre! El is vont egy csomó járművet a mentésből...
- Magának most mi a fontos, jóember? Azok a szerencsétlenek igazán várhatnak még egy órát a kocsiban, ha már húszat kibírtak, nem? Ennek a videónak fel kell kerülnie a Facebookra, mindenkinek látnia kell, hogy Orbán Viktor mindent megtesz az emberekeért! Na, mondom a forgatókönyvet! A miniszterelnök a tatai felhajtón lovagol fel az autópályára. Ló megvan?
- Ott nyerít.
- Oké, a hóviharban a miniszterelnöknek megjelenik Kossuth Lajos és elmondja, hogy Putyintól kell tanulnia a demokráciát, de most tovább kell mennie. Ezután észreveszi, hogy egy kislány és egy kutya fagyoskodik az út szélén!
- Bocsánat, de a kislányt már a Böszme ellőtte...
- Jó, akkor legyen egy jóképű srác és egy bikinis csaj! A csaj bögyös, narancssárga bikiniben, hegyes mellbimbók, érti, ugye?
- Igen, intézkedek.
- Az a minimum! Ezután miniszterelnök úr rájön, hogy ebben a hóviharban nem érnek el Győrig, ezért egy késsel felhasítja a ló hasát... Kés megvan?
- Igen, itt van.
- Mi ez??? Egy piros svájci bicska? Jó, hogy nem mindjárt egy devizahiteles tőr! Azonnal szerezzenek egy bugylibicskát! Szóval a szerencsétleneket belecsomagolja a ló hasába, miközben azt mondja: „Büdös, de legalább melegen tart!" Másnap, amikor eláll a hó, így találják meg őket a mentőcsapatok!
- Olyan ismerős ez a jelenet....
- Az kizárt! Én találtam ki! Talán kétségbe vonja? Tudja mi történt azzal, aki utoljára ujjat húzott velem?
- Tudom, semmi, mert nem volt erőszak.
- Így van, ez a jó válasz! Mag nem is olyan hülye!
- Nem akarok kötözködni, de biztos, hogy jó ötlet ez? Az állatvédők...
- Ezzel csak azt mutatjuk be, hogy a valóság kegyetlen és néha nehéz döntéseket kell hoznunk mások érdekében!
- Értem, akkor kezdhetjük is, hozzuk a lovat és jöhet a miniszterelnök úr! Láttam, ott teázik abban a kisbuszban.
- Milyen miniszterelnök? Csak nem képzeli, hogy Orbán Viktor öt percnél tovább kiszáll a kocsiból ebben a rohadt szélben! Hol él maga? Hol a dublőr?
- Pillanat, mindjárt utánanézek... Fenébe, most kaptam a hírt, hogy a bikinis csaj és a dublőr is elakadt valahol...
- Francba! Kell egy rohadt videó!
- Mi lenne, ha a miniszterelnök egyszerűen felvenne két reménytelenül gyaloglót az autópályán és ő maga vinné el őket? Ő vezethetné a kisbuszt, ahhoz ki sem kell szállnia és olyan emberi! Van itt egy elakadt busz, amin egy amatőr színjátszó csapat ül.
- Rendben. De ez olyan snassz, kell még valami, ha már se ló, se bikini...
- Lehet egy ötletem?
- Igen.
- Legyenek erdélyiek!
- Ez az!

Szerző: Fabrizio Moro  2013.03.18. 21:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr635144285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása