- Szentatyám!
- Zsolt, kérem, foglaljon helyet! Miért kért audienciát? Ráadásul teljesen titokban?
- Atyám, nos, elég nagy baj történt. Ott kezdődött az egész, hogy 2002-ben Gyurcsány Ferenc eladta a lelkét az ördögnek és így meg tudta nyerni a 2002-es, majd a 2006-os választásokat is. És most egy Bajnai Gordon nevű ember ugyanerre készül! Sokat lendítene az ügyünkön, ha Őszentséged kiadna egy pápai enciklikát, amelyben kifejti, hogy Gyurcsány a Sátán, Bajai meg az Antikrisztus. Vagy fordítva. A lényeg, hogy értsék az emberek, ők ketten tették tönkre az országot, elmúltnyolcév stb.... Itt is van egy rövid szöveg, fényképekkel, ez pont jó lenne.
- Ne haragudj, fiam, de ezzel az Antikrisztus-dologgal nem dobálózhatok csak úgy! Tudod, az ő eljövetelét megelőzik bizonyos baljós jelek...
- Baljós jelek? Nos, abból van elég: 300 felett az euró, lassan nem győzzük szerveztetni a békemeneteket, a Fidesz népszerűsége mélyponton, a KDNP-é meg a mérhetetlen alatt. Kell még ennél több?
- A mérhetetlen alatt? Miért hol volt előtte?
- Előtte csak simán mérhetetlen volt... Szóval?
- Sajnálom, de ezt a kérést nem teljesíthetem!
- Semmilyen körülmények között?
- Így van.
- Szentatyám tudja ugye, hogy ennek a döntésnek lesznek következményei?
- Tudom.

Szerző: Fabrizio Moro  2013.02.12. 20:52 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr225077352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása