- Akkor, ha jól értem, csak annyi lenne a munka, hogy kapok egy szöveget, amit át kell írnom, úgy, hogy a tartalma ne változzon, de ne lehessen ráismerni az eredetire?
- Igen, de, ahogy hangsúlyoztam, ellenőrizzük a munkáját! Az ön szövegén lefuttatunk egy internetes keresést, ha kijön az eredeti mű, sajnos nem tudjuk elfogadni a munkát és fizetni sem fogunk.
- Persze, persze, minden világos, ezzel nem is lesz gond. De elismételné még egyszer a fizetést? Kérem!
- Havi ötszáz nettó, autó és iroda a budai Várban.
- Mesés! Vállalom! Csak két kérdésem lenne.
- Tegye fel!
- Az első: miért éjjel fél háromkor kell ezt megbeszélni a Campona parkolójában? A másik: egy szöveg átírása miatt miért kell harminc évre titoktartási esküt tennem? 

Szerző: Fabrizio Moro  2012.03.30. 21:49 Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr824351056

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Scmitt Pál egy szellemi és erkölcsi toprongy 2012.03.31. 16:29:03

Toprongy: Katonai és börtön szleng. Jelentése: szellemileg nevetségesen leépült emberszerűség. Teljesen és tökéletesen hülye. Tehát ennél már nincs lejjebb, felesleges is küzdeni érte.Egyre többen lemondanak róla. A megkérdezett emberek 89%-a.Ismeretle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása