- Üdvözlöm Önöket az Industrial Light & Magic-nél, a világ vezető digitális trükköket előállító cégénél! Miben segíthetek?
- Speciális problémánk van. Egy olyan szoftverre lenne szükségünk, aminek a segítségével minimális statiszta létszámmal hatalmas tömeg látszatát tudjuk kelteni. Van valami ilyesmijük?
- Hogyne! A legjobb helyre jöttek. A Crowd 7.0-ás programot speciálisan erre a feladatra tervezték! Kisebb létszámú statiszta csoportból is képes előállítani hatalmas tömeg látványát, még arra is figyel a szoftver, hogy az egyének magasságát és ruházatát véletlenszerűen válassza ki statiszták közül és keverje össze a teljes illúzió érdekében. Ezt használták a Gyűrűk ura és a Trója készítői is, hogy csak két filmet említsek.
- Nagyszerű! Csak egyetlen kérdésünk van, működik ez élő adásban?
- Élő adásban? Ezt még nem kérdezte senki. Honnan vannak maguk, a Paramounttól? Vagy az Universaltól?
- Nem, nem.
- Akkor csak a 20th Century Fox lehet az! Ugye eltaláltam?
- Nem, mi kérem a Magyar Televízió Híradójától vagyunk.  

Szerző: Fabrizio Moro  2012.01.10. 23:01 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr213535632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása