- Miniszterelnök úr, megérkezett Balla úr, az államadósságot vizsgáló parlamenti albizottság elnöke.
- Köszönöm, kérem küldje be!
- Miniszterelnök úr, hívattál.
- Gyurikám, foglalj helyet, tájékoztass kérlek, hogyan haladtok az albizottságban.
- Csupa jó hírem van! Nagyon jól haladunk, már a vége felé járunk, amit nagyban segít, hogy az LMP és a szocik nem akadékoskodnak mindenféle hülye kérdéssel.
- Most mire hivatkoznak?
- Hát, szerintük ez koncepciós eljárás.
- Koncepciós eljárás? Mit képzelnek ezek magukról? Erről jut eszembe, megkaptátok faxon azokat a következtetéseket, amelyeket majd a végén levontok?
- Igen. Minden világos.
- És a Jobbik?
- Ők velünk vannak. Sőt, még vérszomjasabbak, mint mi! Azt mondták, hogy a Gyurcsotányinak egész hátralévő életét vasban kellene tölteni, fogházban. Ők mindig kimondják, amiről mi csak egymás között fantáziálunk.
- Ha sztarvorszos hasonlatot akarnék mondani, azt mondanám neked, bevallom ez a Vona volt a legjobb padevanom.
- Szóval a munka halad, meghallgattuk Medgyesit, Veres Jánost, Oszkó Péter, még magát Gyurcsotányit is. Ma elmondattunk egy frankó monológot Petivel, hogy szembe kell nézni, meg, hogy felkéri az alkotmányügyi bizottságot, hogy legyenek jogi következmények, meg hasonlók. Én magam is lépten-nyomon azt nyilatkozom, hogy az eredendő bűnelkövető Gyurcsány volt. Jó, ugye? Eredendő bűnelkövető. Olyan végzetszerű! A lényeg, hogy szép lassan szorul a hurok a táncoslábú körül!
- Épp ez a baj.
- Hogy szorul a hurok?
- Nem, hanem, hogy szép lassan. Nekem ez nem elég! Nekem eredmények kellenek! Tudod, egyre erősödik, állandóan nyüzsög, blogol, szavaztat, készül, azt gondolja, hogy királyként térhet vissza. De majd én megmutatom neki, hogy nagyon téved!
- Tényleg, te miért nem blogolsz, miniszterelnök úr?
- Mert..., mert..., mert nincs kedvem. Tudnék, de nincs kedvem. De ne térjünk el a tárgytól. Azt akarom, hogy a hónap első napján minden híradó azzal a képpel legyen tele, itthon és külföldön, hogy bilincsben viszik el az eredendő bűnöst! Augusztus elseje, érted?
- Igen, de nagyon kevés idő van már addig.
- Akarsz legközelebb Gyöngyöspatán indulni a jobbikos jelölt ellen?
- Öööö, hát, nem nagyon szeretnék...
- Akkor oldjátok meg!
- Elnézést, de miért olyan fontos, hogy elsején vigyék el bilincsben?
- Elárulom, de hallgatnod kell róla.
- Hallgatok, mint Balsai Pityu a jövedéki adóról!
- Ha augusztus elsején minden tévé azzal foglalkozik majd, hogy Gyurcsányt rabláncon vezetik ide-oda, fel sem fog tűnni nekik, hogy aznap reggel Matolcsy Gyurival a forint helyett bevezettük a jüant.

 

Szerző: Fabrizio Moro  2011.07.19. 23:39 Szólj hozzá!

Címkék: györgy viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeltriposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr403081857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása